×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
За кого грипът е опасен?Рядко се разболявате от грип и гледате почти с насмешка тези колеги и роднини, които цяла зима подсмърчат. Знаете ли обаче кои са рисковите групи, кого грипът напада най-често и дали един ден няма да се окажете сред тях?


Време е за ваксина
Всички медии започнаха да предупреждават за нахлуващите грипни вируси. Знаете ли кои са предпоставките, които правят организма по-податлив на бацилите?
Разбира се, специалистите препоръчват да се ваксинирате срещу настъпващия грип. Без съмнение, хората, които посрещат зимата незащитени се разболяват по-често от останалите. Трябва да знаете, че миналогодишната имунизация не ви защитава. Всяка зима вирусите, които атакуват са различни. Ето защо тя трябва да се подновява през 11 – 12 месеца. Най-подходящият сезон за ваксинация е края на септември и октомври. Някои лекари смятат, че ноември също не е късно. Така тялото ви ще има възможност да изгради достатъчно силен имунитет. Може да си купите ваксината от аптеката и да отидете при личния лекар, за да ви я постави. Има доктори, които сами предлагат да ви имунизират с подбрана от тях инжекция.  Добре е пациенти със СПИН да знаят, че имунната им система е отслабена и не трябва да се имунизират с жива ваксина срещу грип.


Операция „чисти ръце”
Много хора не осъзнават, че начинът им на живот ги поставя в рисковата група на вечно боледуващите. Причината е в отслабналата имунна система. Рискът се увеличава, ако в офиса или вкъщи някой е болен. Така може да прихванете болестта чрез допир до заразени повърхности – телефони, дръжки на врати, компютърна мишка и др. Ето защо в този период е много важно да се грижите повече за здравето си. А какво по-добро от здравия сън, редовните упражнения, намаление на стреса и подсилване на имунната система с природни продукти като бъз и ехинацея.
Не на последно място честото и щателно измиване на ръцете е от решаващо значение, за да се намали риска от грип. Мийте ръцете си всеки ден със сапун като търкате поне 5 минути. Дръжте наблизо дезинфектант, който ще ви помогне, ако няма топла вода.

Пазете децата
Децата на възраст под 2 години са много застрашени от грип и неговите усложнения. Причината е, че тяхната имунна система не е достатъчно добре развита. Статистиката сочи, че за една година малчуганите се разболяват по 4 – 5 пъти. В повечето случаи те страдат и от ушни инфекции, синузит или бронхит. Специалистите препоръчват да се опитате да подсилите имунната система на детето още от раждането. Това да стане като кърмите новороденото. Кърмата е най-мощният имуностимулант. Закалителните процедури също са от значение. Засилете имунитета на малчугана като му давате сироп от бъз или ехинацея без алкохол.

Ревита Ви препоръчва

Collactate, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус имун систем сироп, 120/240 ml

Самбукус сироп 120/240 ml

Черен бъз (плод & цвят), 575 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.