×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Запазете косата си блестяща и мекаБоя, преса, сешоар... всички те могат да ви помогнат да направите косата си красива, изискана и нежна, но... само за ден или най-много седмица. Високата температура и разяждащите химикали в повечето случаи увреждат косата и скоро тя вече не е толкова привлекателна. Как да запазите гривата си нежна и мека? Кои са най-големите й врагове?


Защо химикалите вредят?
Експертите са категорични, че химикалите, използвани в повечето бои са най-честите виновници за щетите, които се нанасят върху косата. След боядисване тя губи естествения си овлажняващ, защитен липиден слой от мазнина от външната страна и така се губи блясъка. Резултатът – суха, чуплива, заплитаща се и падаща коса. За да се справите, използвайте шампоани и балсами за суха и боядисана коса, която подобрява външния й вид. Купете си шампоан, балсам, спрей или крем, които съдържат веществото Dimethicone. Доказано е, че то намалява статичното електричество и прави косата по-лесна за разресване. Серумите, които се втриват също оказват благотворно влияние.
Разбира се, най-добрият вариант е да престанете да се боядисвате. Ако обаче това е невъзможно, изберете цвят малко по-тъмен от естествения ви. Светлите бои увреждат най-много.


Вредното е слънцето?
Също като кожата, която не бива да се излага дълго на слънце, косата се влияе от слънчевите лъчи. Колкото по-дълго останете навън през лятото, толкова повече косата ви страда. Ултравиолетовите лъчи отслабват косъма и това води до разкъсване и изтъняване. Най-добрата защита е да носите шапка или чадър. Може да използвате и балсами, които съдържат слънцезащитен фактор. През лятото най-много страдат дамите със сива коса. Русокоските също са изложени на риск. Според експертите вредата от слънцето понякога е много по-голяма, отколкото тази от боите.


Защо да забравим за сешоара?
Вода в косата е това, което я прави гъвкава, мека и нежна на допир. Сешоарът и пресата изпаряват водата и я изсушават до степен, при която тя изглежда суха, къса се лесно и се оплита. При по-тежките случаи дори мирише на изгоряло... За да се справите с този проблем, оставете гривата си да изсъхне сама, когато е възможно. Ако се налага да използвате сешоар, започнете първо с най-ниската топлинна настройка и постепенно увеличавайте. Правете хидратиращи маски, които ще възвърнат блясъка и копринената мекота.


Защо косата не се възстановява?
Една от най-големите заблуди е, че косата е жива и след като веднъж е увредена, скоро ще се възстанови като всеки друг орган в човешкото тяло. За съжаление това не е така. Увредената коса не може да придобие онзи мек и нежен вид, за който копнеете. Трябва да подхраните космените фоликули, за да може косата, която ще порасне да е нежна, мека и блестяща. Това става като приемате добавки, витамини и минерали, които да се погрижат новата коса, която ще порасне да изглежда прекрасно


Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

 

 

Коментари (1)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-21 21:26:35
    мисля, че с правилни грижи за косата, можем да избегнем или поне да намалим пагубните влияния на всички тези гореизброени фактори

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.