×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здрави кости = здраво сърцеЗа съжаление все повече се увеличава броят на хората с проблеми с костите – артрит, остеопороза, шипове и какво ли още не. В повечето случаи те засягат по-възрастното население, което вече се бори с други опасни заболявания. Наскоро публикувано проучване на канадски учени обаче показа, че много от лекарствата, които се справят с костите проблеми помагат и на сърцето. Изследователите са категорични, че медикаментите намаляват холестерола и прочистват кръвоносните съдове от натрупаните опасни плаки. Учените смятат, че хората, които лекуват костните проблеми в продължение на 2 години без прекъсване са по-малко застрашени от сърдечни инциденти като сърдечен пристъп или запушени артерии.
Резултатите от тестовете бяха представени на годишното събиране на Американската сърдечна асоциация през 2011 г. в Чикаго (САЩ). В проучването взели участие 251 души с висок холестерол и проблеми с костите. На случаен принцип някои от тях били лекувани за костните неразположения, а други – не. След края на проучването се оказало, че холестеролът на 44% от хората, които приемат лекарства за костите е в норма и не се забелязват никаква опасност за сърцето. Някои учени обаче смятат, че изследването в ранна фаза и са необходими допълнителни проучвания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.