×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Повечето хора се ужасяват от мисълта за детоксикация, тъй като я свързват с различна степен на гладуване в комбинация с разхлабителни средства и огромно количество напитки с фибри. Доброто пречистване е много по-лесно и по-вкусно, отколкото може да си представите. Целта е да се стимулират ензимите на черния дроб, да се подобрят движенията на дебелото черво, за да се улесни отделянето на непотребните вещества под формата на фекалии, да се подпомогнат бъбреците при елиминиране на токсините, които се натрупват в тъканите, органите и кръвта. То е много полезно за всички части на тялото и особено за храносмилателната система.

„На първо място, избягвайте месото, сиренето, мазнините, соята, шоколада, захарта и солените храни”, казва д-р Кристофър Васи, автор на книгата Натуропатичният подход (2009). „На второ място, наблегнете на голямото количество течности и на растителната храна, богата на фибри, органичната храна за стимулиране на дебелото черво и намаляване внасянето на нови токсини в организма.” Най-добре е да се фокусирате върху храни със специфични пречистващи свойства, като започнете с изброените по-долу средства. Опитайте се да включите в менюто си поне пет от тях всеки ден, като се опитате да не преяждате. Следвайте режима и ще видите и усетите резултатите за по-малко от седмицата – повече енергия, по-бистър ум и дори отслабване.

Артишок – „Тази ядлива цветна пъпка повишава детоксикацията в черния дроб и бъбреците”, казва Васи. Той е богат още на вещества, предпазващи черния дроб, включително цинарин, вещество, което стимулира черния дроб и пикочния мехур. Един артишок съдържа 10 грама фибри, които изчистват дебелото черво и съдържат само 65 калории. Консумирайте в различни варианти – задушен и поднесен със сос от печени червени чушки, изсушен артишок в салати и сосове за спагети.

Ряпа дайкон – Тази ароматна ряпа, приличаща на голям бял морков, се използва за пречистване на тялото от слуз и за премахване на токсините. Ряпата съдържа група вещества, които са с антираково действие – глюкозинолати, включително глюкобразин. Дъвченето на ряпата дайкон освобождава ензим, който превръща глюкобразина в дииндолилметан (DIM), вещество, което неутрализира вредните форми на естроген. Консумирайте обелената и настъргана ряпа в салати, сандвичи, готвени ястия.

Ленено семе – Това е най-богатият хранителен източник на лигнини - подобни на фибрите вещества, които детоксикират вредните форми на естроген. Освен това то съдържа противовъзпалителните омега-3 мастни киселини и тяхното високо съдържание на фибри стимулира движенията на дебелото черво. Всеки ден добавяйте по 2 супени лъжици смляно ленено семе в овесените ядки или сока си.

Чесън – „Антибактериалното действие на чесъна подпомага производството на глутатион, мощен детоксикиращ антиоксидант, който дава възможност на черния дроб да завърши процеса на детоксикация”, казва д-р Ан Луиз Гитълман, автор на книгата Освобождаване от мазнините за здраве (2010). Той е богат и на сяросъдържащи вещества и антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждане. Консумирайте по една скилидка чесън дневно в сурово или слабо обработено състояние. Добавяйте в сосове, хумус.

Зелен чай – Освен добре познатите му антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, зеленият чай подпомага черния дроб и повишава детоксикиращите ензими – според едно проучване до 80%. Неговото меко съдържание на кофеин, Л-теанин и алкализиращите му свойства го правят прекрасно средство за започване на деня по време на прочистване. Приемайте по 2-4 чаши зелен чай дневно, може да го използвате и като бульон за супи.

Зеленолистни зеленчуци – „Такива храни като спанака имат алкализиращ ефект”, казва Гитълман, „и са богати на хлорофил, който пречиства кръвта и предпазва от рак.” Консумирайте пореч, аругула, алабаш, къдраво зеле и други растения от семейство Brassica и ще помогнете на тялото си да елиминира опасните форми на естроген. Може да си направите детоксикиращо смути като смелите авокадо, банан, кокосово мляко, шепа спанак.

Лимон – алкализиращият лимон балансира киселинността, причинена от прекомерния прием на животински протеин, захар, зърнени храни. Лимоните помагат за омекотяване и изхвърляне навън на слузта, помагат за изхвърляне на токсините от черния дроб. Изцедете половин лимон в чаша топла вода или зелен чай и пийте всяка сутрин, за да хидратирате тялото и да стимулирате мускулите на стомашно-чревния тракт.

Розмарин – „Тази билка е мощен стимулант на черния дроб, който може да удвои количеството жлъчен сок и следователно да противодейства на токсините”, казва Васи. Освен това той е богат на карнозинова киселина, вещество, което помага на тялото да произведе детоксикиращия глутатион.  Добавяйте смлян розмарин в готвените ястия и в сосовете за салати.

Морски водорасли –„Те имат алкализиращо действие, подобно на зеленолистните зеленчуци”, казва д-р Елсън Хаас, автор на книгата Новата детоксикираща диета (2004). Морските водорасли съдържат подобни на въглехидратите вещества наречени фукани, които намаляват възпалението в тялото и някои изследвания сочат, че те са полезни за черния дроб и предпазват тялото от радиация. Добавяйте изсушени водорасли към супата или салатата, консумирайте спагети с водорасли.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.