×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Чаша боровинки за здравеБоровинките са едни от най-полезните плодове. Те са богати на хранителни вещества и антиоксиданти. Американска асоциация срещу рака успя да докаже, че боровинките успешно предотвратяват коварното заболяване. Според диетолозите, ако консумирате поне една чаша дневно, това ще спре развитието и разпространението на раковите клетки в организма. Боровинките изобилстват от витамини, минерали и антиоксиданти и по този начин предпазват клетките от увреждане. „Антиоксидантите се борят със свободните радикали”, казва проф. Лора Нютън от Катедрата по хранене науки в Университета на Алабама (САЩ) и ръководител на изследването. Свободните радикали са атоми, които разрушават или напълно унищожават клетките. В природата антиоксидантите са тези, които се справят по естествен начин с тях.
Факт е и, че боровинките са богати на витамин С, който укрепва имунната система и помага на организма по-лесно да абсорбира желязо. Освен това той се грижи за по-здравите кръвоносни съдове. Проф. Нютън и нейните колеги съветват всеки ден да приемате достатъчно количество боровинки – пресни, под формата на сок или хранителни добавки. Така ще защитите организма си!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.