×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Този тревожен извод е направен в резултата на проучване, при което изследователите са наблюдавали жени по време на бременноста и раждането в американския щат Калифорния. Те са открили връзка между бременни, страдащи от затлъстяване, и децата им, които често страдат от аутизъм.

Изследователите са категорични, че децата на жени, страдащи от затлъстяване, доста по-често страдат от аутизъм, в сравнение с децата на жена, чието тегло е в нормата. Учените обясняват неприятната ситуация с промените в метаболизма при страдащите от затлъстяване, в това число високо кръвно налягане, а нерядко и диабет, което оказва влияние върху психическото развитие и на децата им. Учените са пореден път отправят призив да се води здравословен начин на живот особено от жените, които ще стават майки. За тях правилното, балансирано хранене е от жизнено важно значение за плода и бъдещото бебе, припомнят учените.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.