×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
пълнозърнестият  хляб сваля кръвнотоХлебните изделия от необработени зърна помагат в борбата с повишеното кръвно налягане, показва резултатите от изследване, проведено в Харвардското училище за обществено здраве в Бостън (САЩ).  Мъжете и жените, които приемат такива продукти, по-рядко страдат от хипертония. Специалистите са анализира данни в период от 18 г. за повече от 50 хиляди души на възраст от 40 до 75 години. Резултатите показват, че тези, в чиято диета пълнозърнестият хляб присъства постоянно, страдат от хипертония с 19% по-рядко.

Изследователи са наблюдавали и здравословното състояние на около 4000 млади жени. Резултатите от наблюдението недвусмислено показали, когато в менюто преобладават белият хляб, макаронените изделия от бяло брашно и храни, които като цяло са бедни на растителни фибри, при по-голяма част от жените се появяват сърдечни проблеми. За сметка на това, при тези, които залагат на пълнозърнестите продукти, нивото на холестерола се поддържа в нормални граници, като в същото време се заздравяват стените на кръвоносните съдове и се подобряват техните функции. Необработените зърна се усвояват добре от организма. Те са богати на целулоза и други полезни вещества.  Затова трябва да се употребява най-малко 85 г пълнозърнест хляб на ден.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.