×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

1. Консумирайте повече натурални храни и по-малко преработени продукти. Натуралните храни са тази, които се добиват чрез доене, лов, риболов и събиране на реколта. Те не подлежат на механична обработка и добавяне на химични вещества.

2. Яжте повече пилешко месо. То е богат източник на триптофан - аминокиселина, стимулираща производството на серотонин, или така наречения „хормон на щастието".

3. Никога не пропускайте основните хранения. Ако лишите организма си от храна за продължителен период от време, нивото на кръвната ви захар ще падне, а това означава, че желанието ви да похапнете нещо сладичко ще се увеличи.

4. Яжте четири пъти повече зеленчуци отколкото храни, съдържащи протеини (месо, яйца и млечни продукти) и такива, които съдържат въглехидрати (ориз, хляб и картофи).

5. Не изяждайте по-големи количества храна, отколкото можете да поберете в шепите си.

6. Консумирайте повече ядки и по-малко вафли, бисквити и тестени изделия.

7. Яжте по пет порции плодове или зеленчуци на ден - пресни, замразени или изсушени.

Примерно меню: чаша прясно изстискан сок от портокал по време на закуска, голяма чиния салата по време на обяд, ябълка за десерт и два зеленчука по време на вечеря.

8. Не се лишавайте от любимите си (дори и калорични) продукти. Колкото повече си отказвате, толкова повече ще се усилва желанието ви. Включете спокойно любимите си храни в дневното си меню, но ги консумирайте в много малки количества.

9. Добавяйте в храната си соев сос, джинджифил и чесън - тези продукти притежават силно пречистващо действие.

10. Старайте се да консумирате червено месо не повече от 3 пъти седмично, така ще избегнете натрупването на шлаки във вашия организъм. Най-добре заместете червеното месо с риба.

11. Консумирайте по-малко масло, маргарин, сметана и кашкавал и повече зехтин.

12. Вместо сладолед яжте свежи плодове или йогурт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.