×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв сиЕкспертът от японската Асоциация за естествено хранене Норико Курияма изведе формула, която може да разкаже практически всичко за човека, съдейки само по неговите вкусови предпочитания.
Експертът е оформил шест групи, пише сайтът snaiper-bg.net.
В първата са тези хора, които предпочитат зеленчуците във всяко ястие. Вероятно в тях бушува енергия, те постигат успехи в кариерата. Такива личности обожават обучението. Много са честолюбиви. По правило усърдието и прилежанието обикновено не остават незабелязани. В битово отношение това са много мирни и уравновесени хора, които се стремят към хармония и партньорство и си пазят здравето. Експертите предупреждават, че влизащите в тази група, трябва да се пазят от прекомерната консумация на сол – това води до мигрена и проблеми със стомаха.
Хората, предпочитащи плодове, са внимателни и чувствителни. Те лесно се сприятеляват. Много често това са творчески личности. Не се стремят през глава към кариера. Заради практически пълното отсъствие на честолюбие такива потребители могат да изглеждат безгрижни. Мъжете от този тип по правило са сдържани в отношенията си с жените.
Третият тип са тези, които обожават месо и не могат да си представят и ден без него. Тези хора често се държат импулсивно. В живота им има резки полети и внезапни падания. Тези хора винаги се сдобиват с успех, макар непоследователността им често ги отдалечава от целта. Те са непостоянни в партньорството, не понасят критика. Такива хора страдат от различни заболявания, особено от стомашно-чревни и съдови болести.
Четвъртият тип са „рибените души“. Тези хора са абсолютно спокойни и въздържани, според заключенията на японския учен Норико Курияма. Точно за такава типажи си струва човек да се ожени или омъжи. Те са непоколебими и никога не подвеждат. При това хората от тази група рядко изказват истинското си мнение за другите или за отношенията си с тях. „Рибената душа“ няма как да я наречеш открит човек.
Към петия тип се отнасят тези, които обожават пикантните ястия. Те са много темпераментни. В тях бушува жажда са приключения. В любовта са чудовища в добрия смисъл на думата. Но любителите на пикантното много често страдат от егоизъм, а острият им характер не допуска възражения.
Шестият тип са хората, които обичат мазни храни. Те са игриви и пъргави. Отстрани изглеждат единаци. Имат успешна кариера. Те са много обаятелни и рядко се намира някой, който да устои на чара им. Тези хора притежават извънредно голяма откритост при общуването си с околните.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.