×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Американски диетолози определиха най полезните храни на тази година. Като съвкупност те служат за основа на здравословна и балансирана диета, отбелязва The Times of India.

Голяма внимание следва да се обърне на боровинки, касис, цариградско грозде и т.н., които съдържат само 57 калории в 100 г. Те са изключително богати на антиоксиданти, витамини С и Е и трябва поне веднъж месечно да се яде по една шепа. Два пъти месечно трябва да похапваме броколи – този зеленчук е полезен не само за здравето, но и контролира теглото.

В 100 грама спанак се съдържат 26 калории. Добре е веднъж на 2 седмици да се ядат около 400 гр. спанак. Той съдържа много витамини А и С, фолиева киселина и пази очите здрави, нормализира храносмилането.

Бананите трябва да присъстват в менюто възможно най-често. Един банан на закуска осигурява добро настроение и усещане за ситост, уверяват диетолозите.

Богатите на ликопен домати, предотвратяват развитието на няколко вида рак. Ежедневната норма е 2 – 3 домата. Зехтин – също всеки ден по 25 милилитра. Той е отлична профилактика за сърдечно-съдови заболявания, Алцхаймер и Паркинсон. Към продуктите от първостепенна важност за здравето се отнасят кокосовото масло, ядките, сокът от нар, канелата.

Ревита Ви препоръчва:

Ликопен 10 mg, мощен антиоксидант

Фолиева киселина 400 mcg

Витамин Е, мощен антиоксидант 100 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.