×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Талията на любителите на сладките напитки е в опасност. Най-новите изследвания показват, че само след месец от тяхната употреба човек развива склонноста към напълняване, защото преустройва метаболизма на човек. Той започва да усвоява захарта от напитките, а не от мазнините, постъпващи с храната. Неизползваните мазнини на свой ред започват да се отлагат в клетките. Това са изводите от експеримент с участието на доброволци. Всички те пиели газирани напитки в продължение на 4 седмици. В резултат промените в активността на гените довели до проблеми с мускулния метаболизъм. Даже при напълно здрави хора се появили особености, характерни за пациенти със затлъстявани и диабет 2-ри тип, пише The Telegraph.

„Това се отнася за всички сладки напитки, даже и за плодовите сокове, казва един от учените д-р Ханс-Петер Кубиш от университета в Бангор (Bangor University). Той насточиво препоръчва всички, които държат на фигурата си да се откажат от подобни напитки. Според американски кардиолози редовната употреба на 1 – 2 чаши газирано нарушава баланса в организма и води до развитието на сърдечни болести или диабет, дори при хора с нормално тегло.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.