×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пържените храни водят до инсулт?Жените в менопаузата, които често похапват пържени храни са изложени на голям риск от инсулт. Данните са на американски учени от Университета в Северна Каролина. Те провели най-мащабното по рода си проучване за връзката между начина на хранене при жените в менопауза и здравословното им състояние. В тестовете участвали 87 025 дами на възраст между 50 и 79 години. Всички били в отлично здраве в началото на проекта. Оказало се, че доброволките, които нагъват мазни храни са изложени на сериозен риск от инсулт. Причината е, че мазнините запушват артериите и водят до смъртоносното състояние.
„Доказахме, че ако дамите хапват по-здравословно, спортуват редовно, избягват пържените ястия, вземат аспирин и омега-3 са предпазени от инсулт”, казва водещият на изследването д-р Ка Той. Резултатите показали още, че нездравословните манджи повишават опасността и от инфаркт и диабет.

Ревита Ви препоръчва

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Рибено масло, 1000 mg

Масло то черен дроб на треска, 415 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.