×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сладките и газирани напитки рушат костите и ставитеУпотребата на сладки и газирани безалкохолни напитки оказва негативно въздействие на костите и ставите, повишава риска от остеоартирт на коляното при мъжете твърдят американски учени. Експертите са анализирали данните на тестова група от 2149 участници с остеоартрит на коляното, които употребявали различно количество безалкохолни напитки седмично, съобщава Newswise. Паралелно с това учените проследявали динамиката в състоянието на колянните им стави. Общата продължителност на изследването била 48 месеца.

При остеортрит на колянната става негативната прогресия се оценя чрез показателите за свиването на пространството вътре в ставата. В контролната група през периода на изследването свиването на пространството било 0,29 мм, което било прието за базов показател. При хората, които употребявали по 5 сладки безалкохолни напитки седмично, този показател бил превишен двойно - 0,59 мм. Учените правят извода, че при активна употреба на сладки безалкохолни напитки остеоартритът са задълбочава двойно по-бързо в сравнение с нормалните показатели. Това потвърждава хипотезата, че сладките напитки влияят крайно негативно на костната структура на човека, предупреждава профессор Бинг Лу.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.