×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Вегетарианската диета помага на черватаСпазването на негетарианската и веганската диета подобрява състоянието на чревната микрофлора. Причината е, че нивата на опасните патогенни бактерии (като Е коли) са много ниски при хората, които се придържат само към консумацията на плодове и зеленчуци. До този извод са стигнали немски учени от Университетската болница в Тюбинген (Германия). Те са анализирали фекалните проби на 144 вегетарианци и 105 веганите. Оказало се, че хората, които се придържат към диетата с повече фибри и въглехидрати, са с по-ниско ниво на рН в изпражненията. В такива условия злокачествените бактерии не могат да се развиват. „При по-пълните хора и тези, които наблягат само на месото рН на чревната микрофлора е по-високо и това е добра среда за развитието на много опасни бактерии. Установихме още, че ако човек започне да се храни предимно с фибри и въглехидрати рН на чревната микрофлора се норализира”, се казва в доклада на немските изследователи. Те са категорични, че хората, които наблягат на месото и местните продукти трябва да се погрижат за чревната микрофлора като приемат пробиотили или т.нар. „добри” бактерии, които да неутрализират въздействието на патогенните организми.
В дебелите черва на човека могат да се открие огромно количество бактерии-10 пъти повече от общото количество на клетките в човешкия организъм. Главната им функция е вторично храносмилане или с други суми смилане на онези остатъци от храната, които не са били усвоени в стомаха и в тънките черва. В резултат на това чревните бактерии снабдяват организма с незаменими вещества: витамини, аминокиселини, органични киселини.

Ревита Ви препоръчва

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус кидс, 80 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.