
Нездравословното хранене е част от съвременното ежедневие. Може би обаче ще промените това, ако разберете, че редовната консумация на плодове и зеленчуци намалява значително риска от инсулт. Американски учени наблюдавали 114 000 доброволци в продължение на 14 години.
Всеки месец участниците в изследването трябвало да попълнят въпросници, включващи начина им на живот, на хранене, физическата активност, вредните навици и др. Два пъти годишно те били подлагани и на обстойни медицински прегледи. Оказало се, че колкото повече плодове и зеленчуци консумира човек, толкова по-малък е рискът да получи инфаркт. Приемът на цитрусови плодове и зелени зеленчуци най-много намалява риска от опасното сърдечно заболяване.
Ревита Ви препоръчва
Крил масло, 500 mg
Лют червен пипер (плод), 450 mg
Гарлицин, 350 mg
Здраво сърце, 600 mg
Здраво сърце плюс, 1000 mg
Ситринол, 150 mg
Ситринол и фитостероли, 255 мg
Ленено масло 1000 mg, 90 софтгел капсули, сертифицирано “Organic”
Ge 132 Актив’, 500 mg
Бодлив залист/ Миши трън (корен), 470 mg
Бял равнец (цвят), 325 mg
Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол
Гарлицин HC, 400 mg
Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система
Дива риба масло 1000 mg, мощен източник на Омега 3 киселини
Инозитол, 500 mg (Витамин В8)
Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система
Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК, 100 капсули
Коментари (0)
Нов коментар