×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бактерия води до напълняванеБактерия, която може да се открие в дебелото черво е сред една от основните причини за затлъстяването. Тя помага за натрупването на тлъстини и пречи на усвояването на енергия от храните. Твърдението е на учени от Империал колидж в Лондон (Великобритания) и Изследователския център на Нестле в Лозана (Швейцария).
Натрупаните в организма мазнини са изключителен източник на енергия. От 1 грам мазнини тялото добива 9 ккал, а от 1 грам въглехидрат или протеин само 4 ккал. Изследователите обаче открили, че специфични бактерии в дебелото черво пречат на усвояването на енергията и помагат за натрупването на мазнините по корема, талията и бедрата. Доказано е, че в храносмилателната система на човек виреят милиони бактерии. Наскоро учени доказаха, че те играят важна роля за правилното функциониране на имунната и сърдечната дейност. Намаленото количество или липсата на някои бактерии водят до отслабване на организма и той става податлив на неблагоприятни външни влияния. „Неправилното взаимодействие на някои бактерии с метаболитната система обаче и невъзможността на мазнините да се превръщат в енергия водят до затлъстяване. Установихме, че жените по-често се изправят пред този проблем. Това обяснява и защо дамите са по-податливи към затлъстяване. Откритието може да даде тласък в борбата с килограмите”, се казва в доклада на изследователите.

Коментари (2)

    • Ели
    • 2013-07-23 13:24:50
    Здравейте! Моля ви, кажете как се казва въпросната бактерия, причиняваща напълняването! Благодаря! Поздрави, Ели
    • Ревита
    • 2013-07-23 13:30:52
    Здравейте, За съжаление в източника на новината не се съобщава името на бактерията. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.