×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всеки ден организма ни си набавя различни видове витамини по най-разнообразни начини. В повечето случаи нямаме време да отидем да поплуваме, да се разходим или да подишаме чист въздух, но въпреки това организмът ни се нуждае от непрекъсната витаминозна атака.

Трудно е да се каже кои витамини са по-полезни и важни. Всички витамини са важни. Въпреки това някои витамини имат по-голям ефект върху здравето ни.

Витамин С е един от тези витамини. Можете да го откриете в цитрусовите плодове и зеленчуците (карфиол, зеле, спанак, портокали, грейпфрут, помело, лимони и др.). В случай, че не ядете много плодове и зеленчуци, можете да си набавите Витамин С и под формата на таблетки или в най-добрия случай – течен.

Течният витамин С оказва незаменим ефект върху здравето ни. Приемането на Витамин С играе важна роля както за имунната ни система, така и за правилната дейност на нервната система. Колкото и да е странно, витамин С е също толкова полезен за кожата и косата.

Защо течният витамин С е толкова полезен за нас и какви предимства носи в сравнение с други форми?

Ето някои важни факти, които трябва да знаете:

1. Повечето неща са по-лесни за употреба в течна форма. Витамин С таблетките обикновено са големи и много хора не са доволни. За разлика от тях, течният витамин С се приема далеч по-лесно.

2. Предимство на течния витамин С е, че в течно състояние всичко се абсорбира и усвоява по-лесно от организма. В следствие на бързото абсорбиране, тялото ни получава хранителните вещества много по-ефикасно.

3. Течният витамин С е с по-силно концентрирана форма от таблетките. В повечето случаи течната форма е от 3 до 5 пъти по-концентрирана от таблетките. Всички витамини в течна форма съдържа повече минерали и други хранителни вещества, необходими за укрепване на имунната система. Това също го прави по-препоръчвана форма за консумация.

Повечето от нас вероятно познават витамин С като добавка, която се взима при настинки. В действителност ползите от витамин С са далеч повече. Той може да помогне на организма в производството на колаген и за възстановяването на увредени кожа и тъкани. Също така има важна роля при защитата на тялото срещу инфекции и увеленото ниво на желязо. Витамин С е антиоксидант – той спира свободните радикали, които могат да навредят на различните клетки в тялото.

ВНИМАНИЕ! Недостиг на Витамин С!

Витамин С може да се набави от много източници. Въпреки това, хората страдат от недостиг на него. В миналото една от най-популярните болести, предизвикана от липсата на витамин С, е била скорбут, което може да доведе до смърт. Днес доказан факт е, че хората, които не разполагат с достатъчно витамин С в организма си, са по-податливи на инфекции и други заболявания. Това е така, защото липсата на витамин С може да засегне многото системи, свързани с имунитета на тялото.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.