×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Според информацията от Световната здравна организация (СЗО) епидемията от глобално затлъстяване се разпространява тревожно бързо. То вече е сред десетте най-смъртоносни заболявания в света и изглежда логично хората да бъдат по-заинтересовани за здравословните рискове, които поемат, когато тъпчат тялото си с вредни храни. Глобалното затлъстяване е истински проблем със сериозни последствия, който, според някои изчисления, може да убие до половината население по света, ако не обуздаем апетита си. Ето защо специалистите подчертават, че борбата срещу наднорменото тегло трябва да бъде мащабна и активна, така както остро се поставя въпроса за парниковите газове, предизвикващи глобалното затопляне.

Затлъстяването е новото бедствие на модерното общество. Нарастването на броя на хората с наднормено тегло ще се превърне в опасност дори за човешката популация като цяло, защото затлъстелите хора са по-податливи на много заболявания, бият тревога специалистите от СЗО. Хората все по-трудно устояват на съблазните на храната, атакувани от агресивни реклами. В резултат 1,7 милиарда души по света са с наднормено тегло, а 312 милиона вече са жертви на затлъстяването.  Яденето от ежедневна необходимост за задоволяване енергийните потребности на организма се е превръща в безумно надяждане, когато хората слагат в устата си всичко, което става за ядене, без да се замислят за здравето си.
СЗО вече многократно изразява своите опасения , че светът бързо се превръща в място, населено от пълни хора със съответно нараснал риск за здравето. Кого да обвиняваме ли? Бързите закуски и нездравословните снаксове, с които залъгваме глада си по цял ден. Годишните състезания по ядене на хотдог и хамбургери, пилешки крилца и чийзкейк се организират къде ли не по света и принуждават хората да „тренират”, като буквално се тъпчат през продължителен период от време - за да се подготвят за състезанието. А цената, която мнозина плащат, е затлъстяването. Фаст-фуд, хидрогенираните мазнини и нездравословните снаксове също допринасят за ежедневното покачване на броя на хората с наднормено тегло в световен план. Но дали вредните храни, създадени от човек, или човекът, който ги поглъща лакомо, са истинският виновник за затлъстяването. Въпросът е риторичен...

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.