×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Един особен вид жито с високо съдържанието на полезни съставки намалява риска от развитие на сърдечни заболявания и диабет тип 2. Изследвания показват, че това жито, наричано камут, понижава и опасността от развитие на рак, твърдят учени.

Камутът е сорт жито, познат в Древен Египет от над 3000 години. Смята се, че той е прародителят на пшеницата. Камутът има антиоксидантни свойства. Богат е на витамини от група В и Е, и минерали, като селен, фосфор, цинк, мед, магнезий. Камутът е лесносмилаем и с приятно сладък маслен вкус. Зърната му са двойно по-едри от тези на обикновена пшеница и затова съдържа по-малко фибри, 3 г мазнини и 51 г въглехидрати, информира Reuters.

Едрото жито се отличава с ниско съдържание на глутен. А поради съдържанието на липиди е добър източник на енергия. Полезен е за дейността на храносмилателната система и за поддържане на здравословно тегло.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.