×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Живителна енергия от хранитеСледващият път, когато се чувствате уморени, без сили и ви се спи, не посягайте към кафето или колата. По-добре хапнете малко плодове в комбинация с ядки. Именно тези храни увеличават прилива на енергия много по-ефективно. Причината е, че те са богати на витамини, минерали и микроелементи, които поддържат работата на всички органи и системи и помагат на тялото да се възстанови.


Цитрусови плодове
Закуската с цитрусови плодове особено през зимата е най-добрият източник на енергия. Причината е, че грейпфрута и портокалите са богати на витамин C, мощно хранително вещество, което има антиоксидантен ефект. Витамин С се усвоява напълно от организма 20 минути след като го приемете. Важно е обаче да пиете прясно изцеден сок, а не такъв от кутия. Комбинирайте тази закуска с таблетки витамин С, които напълно се разтварят и усвояват в тялото, а не се изхвърлят с урината. Така ще се заредите с енергия за целия ден.


Мед
Заменете бялата захар с мед. Използвайте го да подсладите чая или млякото си. За предпочитане е да консумирате по-тъмен мед. Той съдържа повече важни хранителни вещества.


Боб
Специалистите съветват да слагате на масата една-две панички боб поне 2 пъти седмично. Няма значение дали ще хапвате бял, черен или шарен боб. Не добавяйте много сол в ястието. Освен, че е много полезен за храносмилателната система, бобът дава енергия на тялото.


Ядки
Направете микс от ядки и семена (като орехи, фъстъци, кашу, бадеми, тиквени и сусамени семена, стафиди). Може да добавите малко черен шоколад. Само шепа от тази вкусотия ще ви зареди с много енергия и добро настроение. Внимавайте! Ядките са калорични и не трябва да се прекалява с тях.

Сок от боровинки

Сокът от боровинки има много приложения. Той влияе положително върху очите и зрението, подобрява кръвообръщението и укрепване стените на кръвоносните съдове. Освен това боровинката дава енергия и в комбинация с ядките е идеална закуска.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Vit C Release, 500 mg

Червена боровинка, 430 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.