×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


През лятото, когато навън напича, никак не е приятно да стоим до нагорещената печка и да готвим часове наред сложни и тежки с много калории блюда. Направете точно обратното – включете в менюто леки и полезни храни, защото тъкмо през лятото изобилието от продукти за тях е огромно, съветва newhope360.com. Ето няколко ястия за лятна трепезата.

Гаспачо. Едно скорошно изследване, публикувано в Списанието за земеделието и храните (САЩ) посочва, че органичните домати имат по-висока антиоксидантна стойност в сравнение с конвенционалните домати. Така че не забравяйте да купувате биологични продукти (в България това са домашните домати, разбира се),  за да бъде вашето гаспачо заредено с антиоксиданти.

Салати. Не пропускайте нищо зелено, което ви се мярне пред очите. Зелениите  са отлични източници на фибри, фолиева киселина и каротеноиди, които намаляват риска от развитие на някои видове рак. В дресинга за овкусяването им не забравяте да сложите зехтин.

Плодовете. Те са прекрасен и ароматен десерт за лятото, а защо не и лека вечеря. Плодове са богати на антиоксидантни свойства, имат  високи нива на антоцианидини и флавоноиди, две вещества, които забавят стареенето. Тези вещества се съдържат в най-концентриран вид в плодовете на зърна: ягоди, боровинки, малини, къпини, касис. Те са походящи и за направата на всякакви разхладителни сокове и шербети, които са много по-полезни от газираните напитки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.