×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Въпреки агитацията още от предучилищна възраст, че който плодове и зеленчуци не яде, той голям не ще да порасте, се оказва, че някои хора могат да имат съвсем различно меню и пак да не се нуждаят от диети. А има и други хора, за които яденето предимно на плодове и зеленчуци далеч не дава желаните резултати при диети.

Датските специалисти от Университета в Копенхаген са направили изследване, обхванало хора с различни навици на хранене – едната част от тях ядели каквото винаги са предпочитали, докато другата трябвало да се храни основно с плодове и зеленчуци.

Резултатите показват, че организмът на всеки човек реагира различно на една и съща храна. Затова и не може да има общовалидно правило за това как една и съща диета ще се отрази на всички: дали ще доведе до понижаване нивото на холестерола, на кръвната захар, дали и колко мазнини ще стопим, пише Sciencenordic.
Обяснението за това, според учените, трябва да се търси в сложните и заплетени взаимоотношения между гените на всеки един от нас и храната, която обичайно ядем. „Всички ние сме различни по природа, и някой може да отслабва от ябълки, а друг – от риба”, обясняват изследователите.

Въпреки всичко по-голям процент от групата, чиято диета се състояла най-вече от плодове и зеленчуци, успяла да отслабне – средно с 1,5 кг за тестовия период от половин година. Затова и учените не смятат, че правилото „Човек е това, което яде” трябва да се отмени, а просто да се подхожда индивидуално и всеки един от нас да наблюдава реакцията си спрямо този или онзи вид храна.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.