×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Обуздайте апетитаЛеденият ад навън принуждава много хора да останат у дома. Статистиката сочи, че лошото време е причина над 65% от хората да се откажат от обичайната за тях физическа активност. 45% пък хапват 2 пъти по-често, когато времето е мрачно и студено. Всичко това без съмнение се отразява на килограмите. Ще ви представим няколко природни начина, които ще ви помогнат да ограничите апетити са. Тези средства влияят директно върху мозъчните центрове, които контролират глада.

Ябълков оцет. Независимо дали го приемате на таблетки или направо от бутилката, той е едно от най-добрите средства срещу глада. Препоръчва се да се взема преди ядене. Оцетът поддържа в норма нивото на кръвната захар, което от своя страна контролира апетита. Добре е да знаете, че ябълките като плод също ще ви помогнат да отслабнете. Те съдържат голямо количество пектин, което дава усещане за ситост часове наред.

Худия. Билката е едно от най-мощните средства за контрол на глада и подпомага отслабването. Установено е, че тя блокира усещането за глад и създава чувство на ситост. Причината за мощния й ефект е молекула, за която се смята, че влияе директно върху центъра на мозъка, контролиращ апетита. И до днес не са открити други молекули с подобни свойства.

Пчелен прашец. Смята се, че пчелният прашец е мощен енергиен стимулатор, който дава повече жизненост, тонус и енергичност. Именно увеличените енергийни нива намаляват усещането за глад.

Ленено семе. Въпреки че лененото семе се използва по-често при сърдечно-съдови заболявания, то е отлично природно средство за борба с килограмите. Семето е богато на фибри, които дават чувство за ситост за продължително време. Освен това то съдържа и мононенаситени мазнини, които доказано потискат апетита.  Специалистите препоръчват да приемате ленено семе на таблетки или под формата на вкусни плодови шейкове.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.