×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега 3 за силен имунитетВ търсене на силен имуностимулант прибягваме до най-различни средства, но рядко се сещаме за омега 3 мастните киселини. Освен укрепващия ефект върху имунитета, те имат и редица други положителни въздействия върху нашия организъм.

Имунната ни защита включва много органи, сред които кожата, протеините в кръвта, клетките и тъканите. Редица фактори пречат на имунната система да изпълнява основната си функция - да ни предпазва от различни болести, инфекции и туморни образувания. На наше разположение са широк спектър от хранителни добавки, които подпомагат пълноценното функциониране на имунната система. Омега 3 мастните киселини са отлично средство.

При имунодефицитните заболявания тялото не е в състояние да се бори с различни заболявания и инфекции. Тези заболявания са животозастрашаващи и изискват както медикаментозно лечение, така и съпътстваща терапия с хранителни добавки.

Автоимунните заболявания се срещат значително по-често. При тях имунните клетки атакуват здрави клетки на организма, така както биха атакували клетки на патогенни организми. Две от най-разпространените автоимунни заболявания са ревматоидният артрит и лупусът. Хроничното възпаление е фактор и при много други заболявания, някои от които могат да се окажат фатални.

Омега 3 при възпаление

Възпалението е естественият отговор на имунната система към инфекции. Наранените или инфектирани клетки освобождават медиатори (ейкозаноиди и цитокини), които взаимодействат с омега 3 мастните киселини.

Възпалението може да засегне ставите, артериите и сърцето. Омега 3 мазнините се трансформират в молекули с противовъзпалителен ефект. Тук е важно да се отбележи разликата между омега 3 и омега 6 мастните киселини. Последните създават условия за възникване на възпалителен процес. Въпреки това в диетата на повечето хора присъстват повече омега 6, отколкото омега 3 мастни киселини. Освен вредата върху кръвоносните съдове, ставите и сърцето, хроничното възпаление е фактор за развитие на ракови клетки. За сметка на това качествен продукт-източник на омега 3 мастни киселини е в състояние да възстанови нарушения баланс.

Омега-3 при алергии, астма и дерматити

Според проучвания омега 3 киселините са полезни за предотвратяване на алергии, астма и други видове свръхчувствителност като дерматити. Свърхчувствителността прилича на автоимунните заболявания по това, че предизвиква нетипичен отговор спрямо нетоксично вещество.

Хората , които страдат от чести инфекции на горните дихателни пътища, настинки и грип имат отслабена имунна защита. Това може да се дължи на хронично заболяване, но по-често е следствие от неправилно хранене. Комбинацията от омега 3 киселини, витамини, минерали, както и микроелементи и кофактори блокира развитието на вируси и възникването на инфекции в организма.

Ревита Ви препоръчва:

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Рибено масло, 1000 mg

Масло то черен дроб на треска, 415 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.