×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Плодовете и зеленчуците носят добро настроениеПлодовете и зеленчуците носят удовлетворение от живота и психическо здраве, показва изследване на 80 000 британци, проведено от Медицинската школа в Уоруик, централна Англия. Колкото повече плодове и зеленчуци изяжда човек, толкова по-добре той се чувства, твърди ръководителката на екипа Сара Стюърт-Браун, цитирана от WebMD. Резултатите от изследването са публикувани в специализираното издание "Соушъл индикейтърc рисърч".

Според Стюърт-Браун най-щастливи се чувствали хората, които поемали по седем порции дневно. Като се приема, че една порция е 85 грама. Една малка малка ябълка, например е 140 – 150 грама. Учените смятат, че всички плодове и зеленчуци без изключениене притежават този ефект, но не са могли да установят механизъм на въздействие на тези храни върху психиката и настроението на човека.

По данни на изследователите ефектът върху човека от по-малкото плодово-зеленчукови порции дневно е равен на една трета от отрицателния ефект при загубата на работа. Те смятат, че редовното присъствие на плодовете и зеленчуците в дневното меню подобрява настроението на хората. То им става навик и им носи радост.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.