×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Фибри за здрави гърдиЖените, които се притесняват от рак на гърдата, трябва сериозно да увеличат консумацията на диетични фибри. А проучване, публикувано в американския вестник посветен на  храненето се казва, че рискът от смъртоносния тумор намалява с 11% при дамите, които хапват повече фибри.
Подобно паралелно проучване са направили и проф. Джия Ли Донг от Катедрата по хранене и хигиена на храните в Медицинския университет в Суджоу (Китай). Те събрали данни от 10 предишни тестове, продължили 18 години. Проф. Донг е категоричен, че ракът на гърдата е пряко свързан с консумацията на фибри.
В американското изследване взели участие 712 195 жени, като 2.4% (16,848) развили рак на гърдата по време на тестовете. Учените внимателно проследили начина на живот и на хранене на доброволките. В края установили, че при тези, които ежедневно включват фибри в менюто рискът от рак е с 11% по-малък. Изследователите отчели и други фактори като консумация на алкохол, прием на лекарства, наднормено тегло и др.

Ревита Ви препоръчва

Ленена пудра, 454 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 mg

Алайв Акая, 1 l

Алайв Пауър Актив, 1 л

Глюкозамин сулфат, 500 mg

Глюкозамин сулфат & МСМ, 875 mg

Глюкозамин HCL, 375 mg

Глюкозамин HCL, 500 mg

Глюкозамин хондроитин, 820 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

Метаболик ресет шейк

Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Хуск (люспи), 525 mg

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.