×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво закусвате сутрин - пълнозърнест хляб със сирене или плодове, а може би бекон и яйца, и всичко това с чаша топло кафе или натурален сок? Ако живеете във Великобритания, всеки ден може да си купувате прекрасна, вкусна и здравословна закуска - изпечени мъфини (малки сладкиши) с пробиотици. Добрата новина е, че освен тях вече се предлага и специален пробиотичен чай. В по-големите супермаркети на острова ще намерите печени, варени и дори замразени пробиотични сладкиши. Колкото до чая, той се сервира само в определени заведения в Лондон, но създателите му обещават скоро го разпространят навсякъде във Великобритания, а след това и в Европа.
"Разработвахме тези продукти в продължение на няколко години. Знаем колко важни са пробиотиците за човешкия организъм и искахме да съчетаем вкусните закуски с полезните бактерии", казва Джой Томас, изпълнителен директор на компанията пуснала на пазара здравословната закуска. "В най-скоро време ще предложим на клиентите си и замразени десерти, които да съчетават в себе си уникален вкус и същевременно ще подобряват чревната флора", обяснява още Томас.
Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които са много полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Има редица доказателства, че те намаляват холестерола, регулират кръвното налягане, предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак). Освен това пробиотиците успешно се борят със стреса и се използват за подмладяване на организма.

Ревита Ви препоръчва:

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус кидс, 80 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.