×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какви пиете сутрин - чай, кафе или просто чаша вода? Ако изборът ви се спира на английския вариант - чаша горещ чай трябва да знаете, че сте решили всички си кожни проблеми. Наскоро публикувано проучване на американски учени показа, че теафланите - една от основните съставки на черния чай намалява риска от алергии при хората с по-чувствителна кожа. Хората, участвали в изследването, са пили чаша черен чай всеки ден в продължение на няколко месеца. Оказало се, че рискът да развият алергия намалял драстично. Освен това дерматитът при тях също изчезнал или почти не се забелязвал. "Чаят не е чудодейно средство, с което хората могат да се избавят от кожната алергия, но могат да намалят риска от получаването на червените плаки, зачервяванията, грозните образувания по бузите и ръцете, които са все по-често срещани", казва д-р Стейси Хамил, ръководител на проучването.
Черният чай съдържа голямо количество витамини С и Е и е силен антиоксидант. Доказано е, че той успешно се бори със стареенето и от години се използва при разкрасителните процедури.
Известен факт е, че черният чай има ободряващо действие, но той понижава нивата на кортизола (хормона на стреса) в кръвта почти с 50%.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.