×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленият чай пази от диабет
Всеизвестен факт е, че зеленият чай е изключително полезен. Той помага за намаляване на теглото, прочиства организма от свободните радикали и е изключително добър антиоксидант. Учени от САЩ установиха, че една от съставките на зеления чай предпазват хората от развитието на коварния диабет тип – 1. Според проучване, проведено наскоро рискът хората, които пият зелен чай и едновременно приемат хранителни добавки от зелен чай  намалява с около 40%.
Диабет тип-1 е състояние, при което организмът прекратява изцяло производството на собствен инсулин (хормонът, отговорен за обмяната на кръвната глюкоза и превръщането й в енергия). Хората с това заболяване трябва да приемат ежедневно инсулин, за да поддържат обмяната на веществата. Тази форма на диабет е характерна за децата и по-рядко се проявява при възрастните.
Учените препоръчват хората да пият зелен чай и да приемат хранителни добавки със зелен чай в продължение поне на 3 месеца. Добре е бъдещите майки да се възползват от силата на зеления чай и по този начин да предпазят детето си от коварния диабет.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Коментари (4)

    • RUMENOTVIDIN
    • 2011-02-16 15:58:25
    ЗА ДИАБЕТ ТИП 1 РАЗБРАХ. НО ЗА ВТОРИЯТ ТИП ДИАБЕТ НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА?
    • RUMENOTVIDIN
    • 2011-02-16 16:04:08
    НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ВТОРИЯТ ТИП ДИБЕТ?
    • Maria
    • 2011-02-16 16:05:59
    Ще попитам момичето, което е писало статията и ще ви отговоря. Благодаря ви за търпението!
    • Maya
    • 2011-02-17 07:36:49
    Здравейте, в оригиналния материал се споменава само за диабет тип-1. За съжаление не е споменат диабет от втори тип. В момента, в който имаме информация за диабет от втори тип ще пиием и за него.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.