×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
полезните свойства на жълтия кантарионРедовният прием на жълт кантарион облекчава симптомите на менопаузата. Твърдението е на германски учени, провели 12-седмично проучване в края на миналата година. Според тях билката повлиява добре горещите вълни, нощното изпотяване, нервното напрежение, депресията и дори сухотата във влагалището. „Растението има най-добър ефект срещу емоционалните проблеми, свързани с менопаузата, въпреки това обаче се забелязва подобрение и на общото състояние на жените. Жълтият кантарион връща желанието за секс и успешно се справя със сухотата във влагалището, характерна за менопаузата”, се казва в доклада на изследователите. В проучването взели участие 106 жени в менопауза. Нито една участничка не била на хормонозаместителна терапия. След 12-седмичен прием на стандартизиран екстракт от жълт кантарион 76% от доброволките споделят, че се чувстват много по-добре и емоционално и физически. Почти всички симптоми на менопаузата са изчезнали. При 79% от тях настроението се подобрило, а нервните изблици – изчезнали. При 60% от тях се върнало и желанието за секс.
Менопаузата е липса на менструация за период от поне 12 месеца. Този процес започва с вариации в продължителността и силата на менструалния цикъл, които водят до спирането му.

Ревита Ви препоръва

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион 15 ml, отпуска нервите и подобрява съня

Менопауза формула 295 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Брилиант лук коса и кожа 450 mg

Гроздовиден ресник, 40 m

Дамиана (лист), 400 mg

Детелина (цвят), 400 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Естросой плюс, 335 mg

Естросой, 335 mg

Иглика масло, 1 300 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калций и магнезий, 250 mg

Коноп, протеин и фибри, 454 g

Омега фактор за жени 1035 mg

Соя изофлавони комплекс 50 mg

Соя изофлавони, 500 mg

Течен калций и витамин D3, за здрави кости и зъби

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.