×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
kak da premahnem bruchkiteЖените започват да изпитват страх и стрес от старостта на 29 години и започват битката да остареят красиво, показва проучване сред 2000 британки. В. "Дейли мейл" съобщава, че дамите са най-доволни от външния си вид непосредствено след прехвърлянето на 20-годишна възраст. Но когато навършат 29 години започват да полагат повече грижи в стремежа си да изглеждат по-млади, притеснени от появата на първите бръчки и бели косми, увисването на гърдите и разширяването в областта на талията.

33 процента от тях силно се притесняват  за побеляването на косата. Други 30% преживяват болезнено всеки окапъл косъм. Една трета от жените сън не ги лови, заради недостатъчно  стегнатите си задни части, а 29 % готови на всичко, за да се спасят от увисването на гърдите, допълва News.com.au. Страховете, които преследват дамите на тази възраст, се отнасят и до лицевото окосмяване, бръчките по ръцете, разширените вени, двойната брадичка, старческите петна и изтъняващите устни. За да се преборят с всички тези издайнически признаци, жените отделят средно по 12 минути на ден за прилагането на подходящи кремове и грим. Това прави 73 часа или три пълни дни годишно за разкрасителни процедури.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.