×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Женшен за бързи сперматозоидиПри над 50% от двойките с репродуктивни проблеми мъжът е този, който не може да има деца. Редица са причините за това. Най-често срещаната е недостатъчното количество и бързина на сперматозоидите. Американски учени обаче дават надежда за бездетните двойки. Проучване, продължило 5 години показва, че мъжете, които взимат женшен ежедневно имат по-големи шансове да станат татковци. Ефектът е още по-голям при оплождане ин витро. Билката увеличава скоростта на сперматозоидите и по този начин и възможността за зачеване. Тайната се крие в специфична съставка на женшенът, която не може да се намери в други растения.
Женшенът се използва като тонизиращо средство от векове. Той е и е мощен адаптоген – увеличава устойчивостта на организма към стрес.

Ревита Ви препоръчва

Корейски женшен, 56о mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.