×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Аеробиката е комплекс от физически упражнения за поддържане на добро здравословно състояние и красива фигура. Този вид физическо натоварване стимулира работата на сърцето, стяга и тонизира мускулите и увеличава силата, мощността и гъвкавостта на тялото.

Аеробиката се изпълнява под звуците на бърза и динамична музика, което я превръща в отлично средство за повдигане на настроението. Тя привлича със своята достъпност и разнообразие от различни разновидности. Съществуват над 40 вида аеробика и повечето от тях вече се практикуват и в България.

Основни направления в оздравителната аеробика:

Денс аеробика. Укрепва мускулите в долната част на тялото, стимулира работата на сърдечносъдовата система, подобрява осанката и координацията на движенията и стимулира отслабването.

Степ аеробика. Служи за профилактика и лечение на остеопороза и артрит, за укрепване на мускулите и за рехабилитация след травми.

Аква (водна) аеробика. Укрепва тялото, подобрява гъвкавостта, разтяга мускулите, изгаря излишните калории и се използва за рехабилитация след травми. Подходяща е за хора от всички възрасти и за бременни жени.

Слайд аеробика. Най-подходящият вид аеробика за тези, които желаят да се избавят от мастните отложения в областта на бедрата. Служи за укрепване на основните групи мускули.

Боди Пъмп. Насочена е към коригиране на фигурата и стягане на тялото.

Тае Бо. Снема стреса, повишава тонуса и настроението, регулира работата на сърцето и подобрява общото здравословно състояние.

Бокс аеробика. Стяга мускулите и оформя тялото.

Кик аеробика. Подобрява общата силова издръжливост, ловкост и координация. Повишава силата и гъвкавостта на мускулите.

Кръгова аеробика. Укрепва мускулите на ръцете, краката, седалището и корема. Помага да се свалят излишните килограми.

Интервална аеробика. Подобрява общото физическо състояние на организма и стимулира работата на сърдечносъдовата и дихателната системи.


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.