×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антибиотиците могат да предизвикат астмаЗимата е сезонът на настинките и грипа. Много лекари предписват антибиотици като средство за лечение, особено когато става въпрос за малко дете. Медикаментите обаче могат да се окажат , колкото и добро решение, толкова и опасни. Американски учени са установили, че честият прием на антибиотици при децата може да доведе до астма. Ето защо учените препоръчват родителите да разговарят с педиатрите за алтернативни варианти за лечение. Изследователите са тествали над 3400 деца, родени в периода 1997 – 2003 година. „Направихме статистика колко деца са вземали антибиотик през първата година от живота си. От значение беше и дали малчуганите са боледували само веднъж или многократно. След това проследихме здравословното им състояние в следващите 24 месеца. Целта ни беше да регистрираме колко от тях ще развият астма”, обяснява д-р Грег Дийман, ръководител на проучването.
Резултатите били категорични – децата, които вземат антибиотик през първата година от живота си са изложени на огромен риск от астма по-нататък. Учените взели под внимание пола, начина на живот, социално-икономическия статус на родителите, както и други заболявания. „Колкото по-често детето взема антибиотик, толкова по-голяма е опасността от астма. Ето защо препоръчваме родителите, съвместно с лекаря, да търсят алтернативни варианти за лечение през първата година”, се казва в доклада на изследователите.

Ревита Ви препоръчва

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g







Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Мореплаватели/ Имунна защита (за деца), 145 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини (за деца), 480 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини и йод (за деца), 480 mg

Самбукус за деца сироп, 120 ml, против вируси, укрепва имунната система

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.