×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидантите предпазват от глухотаПриемът на големи количества антиоксиданти значително намалява риска от загуба на слуха. Най-подходящи са витамините А, В и Е. Това показва ново проучване на австралийски учени, публикувано наскоро. „Рискът от глухота при хората, които вземат редовно витамин А намалява с 47%, а при тези, които пият витамин Е – с 14%”, казва проф. Пол Мичел, ръководител на изследването. Загубата на слух е едно от най-разпространените сетивни разстройства в света, на което обаче не се обръща достатъчно внимание. С напредването на възрастта милиони хора губят слуха си.
Антиоксидантите са важни хранителни вещества, които предпазват клетките на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали са увредени молекули с един липсващ електрон. Те атакуват здравите клетки и ги разрушават. Свободните радикали увреждат ДНК на клетките и това води до редица заболявания. При промяна на ДНК-структурата клетките мутират. Ето защо всеки човек има нужда от антиоксиданти, които да неутрализират вредното въздействие на свободните радикали.
В проучването на австралийските изследователи са взели участие над 2900 души, които ежедневно са получавали големи дози антиоксиданти – алфа и бета каротин, лутеин, ликопен, витамини А, В и Е, желязо и цинк. Доброволците трябвало да попълват и определени въпросници. Всеки месец учените провеждали редица тестове, свързани със слуха. Оказало се, че приемът на витамините А, В и Е е най-добрият начин за запазване на слуха. Изследователите смятат да направят по-продължително и мащабно проучване, за да потвърдят и изяснят напълно откритието си. Дотогава обаче препоръчват на хората над 40 години ежедневно да приемат полезните витамини.

Ревита Ви препоръчва

Плодов антиоксидант, 450 mg

Зеленчуков антиоксидант, 450 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Алфа-липоева киселина, 360 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Хлорела (микроводорасли), 410 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.