×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Барабани срещу настинкаСезонът на настинките вече е тук. Ако се чудите как да се подготвите за него и да избегнете бацилите, ще ви предложим няколко напълно нестандартни метода за това.

Хайде в гората.
Учени в Япония все по-често започнаха да предписват "горска терапия" като начин за борба със стреса и подсилване на имунната система. Оказва се, че ако прекарате 6 часа в разходки сред природата, ще сте по-силни и енергични. Здравословният ефект на екскурзия продължава 30 дни. Учени установили, че хората, които се разхождат в гората са по-устойчиви на вируси и имунната им система работи на пълни обороти.

Време е за барабани.
Американски изследователи откриха, че група барабанисти никога не са се разболявали от настинка и грип – причината имунната им система е във върхова форма. По-късно доказали, че хората, които свирят на барабани, са по-здрави. Ако нямате подходящи инструменти у дома, може да използвате тенджерите и тиганите. Пригответе се обаче за недоволството на съседите.

Здравословният секс.
Мъже, ако дамата ви все се оплаква от главоболие, кажете й, че сексът е здравословен и трябва да се прилага за медицински цели. Хората, които правят секс поне 3 пъти седмично могат да се похвалят с увеличено производство на имуноглобулин А, който се бори с вирусите. Освен това вече има доказателства, че смехът подсилва имунната система и се бори успешно с бацилите.

Къде е киселото мляко.
Киселото мляко съдържа едни от най-полезните микроби – пробиотиците. Те поддържат микробния баланс в организма. Открити са над 500 вида пробиотици. Доказано е, че те поддържат имунната система в пълна бойна готовност.

Не се отказвайте от конопа.
Етерични масла, които се съдържат в конопа, подсилват имунната система. Може да го съчетаете с други имуностимулатори като бъз и ехинацея.

Ревита Ви препоръчва:
Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Конопено масло, 237 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп 120/240 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Черен бъз (плод & цвят), 575 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.