×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Силният стрес може да причини главоболие, болки в стомаха или просто чувство, че сте "на ръба." Знаете ли обаче, че напрежението често се отразява негативно и на красивата усмивка и цялостното здраве на устата. Вече има категорични доказателства, че тревожността е в основата на раничките в устата (включително иафтите и херпесите), скърцането със зъби по време на сън, неприяБез стрес за красива усмивкатния дъх, парадонтозата.


Рани в устата
Малките язвички в бяло и сиво често се появява навътре в устата. Понякога се групират по 2 – 3 на едно и също място. Експертите все още не могат да определят точно какво ги причинява. Смята се, че слабата имунна система, вирусите, бактериите и стреса са в основата. Язвичките не са заразни и минават за седмица до 10 дни. Ако се сблъскате с този проблем, не яжте пикантни и много горещи храни. Забравете и за доматите и цитрусовите плодове. От значение е да подсилите имунната си система. Може да използвате природните антибиотици като кордицепс или бразилския женшен. Черният бъз също подсилва имунитета и повишава защитните сили на организма.
Херпесът е заразен и се причинява от вирус. Той представлява малка раничка пълна с течност. Обикновено се появява върху или в близост до устните, под носа или брадичката. Факт е, че силният стрес провокира появата на херпес. Специалистите препоръчват, когато усетите силно нервно напрежение да подпомогнете на организма с глог или жълт кантарион.


Скърцане със зъби
Доказано е, че скърцането със зъби се причинява от силен стрес. Често то се проявява през нощта. Неприятният проблем може да доведе до болки в ставите и различни зъбни проблеми. Съществуват много приспособления, които да ви помогнат да намалите стреса. Поговорете с вашия стоматолог, който може да ви препоръча най-доброто решение.


Неприятен дъх
Когато сте прекалено уморени, изнервени и изтощени, често забравяте да измиете зъбите си. Липсата на достатъчно грижа за устата обаче води до редица проблеми. Лошият дъх е само един от тях. Започва образуването на кариеси, проблеми с венците... Стресът е причина и за нездравословните хранителни навици. Доказано е, че тревожността води до по-голяма консумация на сладки или прекалено мазни храни. Решението е в разнообразието. Опитайте се да направите дните си по-интересни. Спортувайте, развличайте се, опитайте нещо ново, намерете си хоби. Всички тези дейности ще ви помогнат да намалите напрежението. Комбинирайте ги с приема на хмел, шлемник и валериан, които подпомагат добрия сън.


Парадонтоза
Кървенето на венците, болките при хранене и свръхчувствителността са все признаци на парадонтоза. Те могат да се засилят при силен стрес и напрежение. Освен това стресът причинява депресия, която пък увеличава с 50% риска от проблеми с венците. Ето защо е изключително важно да се справите с нервното напрежение още в началото. Вземайте маточина и витамин В комплекс. Скоро ще забележите разликата.


Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Izi Night, 252 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Кордицепс, 500 mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус имун систем сироп, 120/240 ml

Самбукус сироп 120/240 ml

Черен бъз (плод & цвят), 575 m

Алайв мултивитамин, 1g

Collactate, 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.