×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безсънието води до хипертонияХората, страдащи от безсъние има още нещо, за което да се притесняват – високото кръвно. Учени от Центъра за нарушения на съня към болницата „Хенри Форд” в Детройт (САЩ) установиха, че липсата на достатъчно сън води до хипертония. Резултатите бяха представени на здравна конференция, посветена на проблемите със съня в Бостън.
„Причината за тази връзка се крие в броя на събужданията на човек през нощта, както и продължителността на почивката му”, казва главният изследовател д-р Кристофър Дрейк. „Хората, които често се събуждат, често страдат от високо кръвно налягане. То от своя страна е рисков фактор за инфаркт или инсулт”. В развитите страни безсънието е едно от най-често разпространените заболявания. В някои държави близо 30 – 35% от възрастните страдат от безсъние.  5314 пациенти са взели участие в изследванията на д-р Дрейк и колегите. Близо половината от тях имали проблеми със съня. Доброволците трябвало да попълнят специални въпросници и да се подложат на няколко кръвни и други тестове. Оказало се, че безсънието е пряко свързано с хипертонията. „И двата проблема са много сериозни и затова своевременно трябва да се лекуват”, допълва специалистът.

Ревита Ви препоръчва срещу безсъние

Izi Night, 252 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валерианa, 525 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Мелатонин, 2,5 mg

Глог (плод), 510 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

За високо кръвно налягане Ревита Ви препоръчва

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Канела, 400 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.