×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безсънието намалява имунитетаБезсънието, стресът, нервното напрежение намаляват драстично имунитета. Твърдението е на холандски учени, провели 2-седмичен експеримент в началото на тази година. Те подложили 15 здрави, млади мъже на различни изпитания. В продължение на няколко дни доброволците не можело да спят, трябвало да се справят с различни трудни ситуации и били поставени под силно напрежение. През целия период на проучването учените внимателно следели промяната на белите кръвни клетки отговорни за имунитета на човек. Оказало се, че липсата на сън драстично понижава защитните сили на организма. „Бъдещи проучвания ще ни дадат отговор по какъв начин безсънието срива имунитета на организма. Това ще помогне на хора, страдащи от хронично безсъние или на тези, които постоянно се борят с различни инфекции”, казва водещият на проучването д-р Катрин Акерман. 29 часа безсъние са напълно достатъчно, за да се срине имунната система.
Предишни тестове показаха, че ако не спите достатъчно това може да доведе до затлъстяване, високо кръвно и сърдечни проблеми.

 

За по-добър сън Ревита ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.