×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки за красива коса Много хора използват билките за превенция и лечение на редица болести. Знаете ли обаче, че има растения, които могат да помогнат на косата ви да изглежда блестяща и да предотвратят косопада.


Джинджифил
Приемът на чай или таблетки с джинджифил помага при неразположение по време на пътуване, както и срещу гадене и повръщане при бременните. Освен това той се справя успешно с газовете в стомаха и чревните спазми. От друга страна обаче джинджифилът стимулира растежа на косата и същевременно намалява пърхота. Той стимулира кръвообращението на скалпа. Може да се приема както таблетки и да се направи отвара за външно приложение. Смесете 1 ч.л. (5 мл) пресен корен от настърган джинджифил с 1 / 4 чаша (60 мл) сусамено или ленено масло. Масажирайте скалпа с получената смес и оставете да действа 10 минути.


Лавандула срещу суха коса и пърхот
Това ароматно растение е известно още от древността. То има редица приложения. Намалява симптомите на стрес, напрежение депресия, гадене, газове, кашлица и замаяност. Външно лавандулата се справя със сухата коса и пърхота. Смесете 1 / 2 чаша (125 мл) ябълков оцет, 1 / 2 чаша (125 мл) ситно нарязан пресен джоджен, 1 супена лъжица (30 мл) ситно нарязана прясно лавандула и 1 чаша (250 мл) вода. Оставете да престои една нощ и след това прецедете. Масажирайте скалпа с получената смес върху мокра, чиста коса. Изплакнете с хладка вода.


Лайка за мазна коса
Благоуханната лайка намира широко приложение в съвременната козметика. Тя може да се намери в редица мехлеми, кремове, продукти за баня, козметика, бои за коса. Причината е, че има много добро действие както върху кожата, така и върху косата. Кремовете с лайка и хиалуронова киселина са най-доброто средство срещу стареенето. Приемана като хранителна добавка, лайката помага на епидермиса да се изглади, тъмните петна и бръчките да изчезнат. Освен това растението се справя успешно с косопада. Срещу мазна коса смесете в 2 чаши (500 мл) вряща вода 1 ч.л. (5 мл) корен репей, цвят от невен, цвят от лайка, цвят от лавандула и листа от лимонена трева и градински чай. Добавете 1 супена лъжица оцет (30 мл). Излейте в бутилка и изчакайте 30 минути. Масажирайте скалпа с получената смес и не изплаквайте след това.

Ракитник
Ракитникът не е толкова добре познат, но е сред най-добрите билки за здрава и красива коса. Той е богат на Омега-7 ненаситени мастни киселини. Приемът на хранителни добавки с ракитник заздравява и уплътнява косъма, придава блясък и се справя с косопада. Ракитникът действа изключително добре и на кожата и ноктите като изглажда бръчките и премахва тъмните петна.


Билки за коса
•    Розмаринът се препоръчва при дами с тъмна коса.
•    Приемът на лайка и коча трева помага за по-бързия растеж на косата.
•    Лавандулата, розата и сандаловото дърво помагат при суха коса.
•    Третирането на косата с лимон, пачули, кедър и кипарис намалява омазняването.
•    Дюлята и лененото семе премахват нежелания мъх по тялото.
•    Медът поддържа косата мека и лъскава.
•    Хвощът е източник на силициев диоксид, който помага да запазите косата си силна и здрава.
•    Коренът от репей, както и невенът предотвратяват косопада.
•    Алое вера, коприва и бреза са най-доброто средство за почистване на скалпа.

Коментари (1)

    • Maria Fleck
    • 2017-03-21 07:42:46
    Благодаря за тези прекрасни съвети, от които се нуждаем всички. Бог да благослови всеки, който има желание да направи нещо добро за другите!

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.