×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки и витамини за по-добър сексВсе по-често се прибираме уморени и без настроение. Нямаме желание за любовни ласки и забравяме за секс игрите. Има ли начин да възвърнем желанието си и да се превърнем в страстни любовници без да използваме хапчета и други странни на вид средства? Ще ви представим някои интересни витамини и билки, които подпомагат сексуалното влечение.


Златен корен
Това е студолюбиво растение, което може да се намери в Арктика, планинските части на Централна Азия, Алпите, Скандинавския полуостров и Исландия. Има редица доказателства, според които то има подчертана способност да подобрява паметта и концентрацията, да облекчава депресия, отнема умствена и физическа умора и като цяло да повишава адаптивните способности на организма в стресови ситуации. Учени от Колумбийския университет (САЩ) обаче установиха, че билката може да подобри сексуалното желание, както при мъжете, така и при жените. За представителите на мъжкия пол златният корен е истинска виагра и действа като удължава ерекцията. При дамите то може да предотврати някои неприятни симптоми на менопаузата.


Женшен
Женшенът подобно на Гинко билобата увеличава притока на кръв към долните крайници и половите органи. Освен това растението помага за подсилване сексуалното желание при жените. Това се дължи факта, че женшенът стимулира производството на допамин – хормонът на удоволствието. В проучване на френски учени повече от половината доброволци, които са приемали ежедневно женшен споделят, че сексуалното им желание се е увеличило. Растението не се препоръчва за бременни и кърмещи дами, той като съдържа фитоестрогени.


Мака
По-известна като "перуанския женшен", тази билка расте в високопланинските райони на Перу. Инките са ни оставили редица истории за действието на мака. Доказано, че растението увеличава желанието и засилва оргазма както при мъжете, така и при жените. То има ефект на истинска виагра.


Разгонен козел
Билката отдавна е доказала своите качества. Тя подобрява либидото, като се използва повече от мъжете. Смята се, че разгоненият козел играе основна роля в лечението на еректилната дисфункция.


Кава-кава
Това растение е добра алтернатива на лекарствата срещу чувство за безпокойство и тревога. Кава-кава не притежава страничните ефекти на медикаментите с подобен ефект и не води до пристрастяване. Факт е, че една от най-честите причини за намалено либидо и проблеми със секса е стресът, напрежението и умората. Мозъкът е основният орган, който отговаря за любовната игра. Когато сте под стрес, нямате никакво желание да се гушкате под чаршафите. Кава-кава успокоява без да приспива. Така билката помага за по-качествения любовен живот.


L-карнитин
Тази аминокиселина може да замени виаграта и е подходяща както за мъжете, така и за жените. Основната функция на L-карнитина е да пренася мастните киселини през клетъчната мембрана, за да бъдат трансформирани в енергия като в същото време съдейства за изхвърлянето на отпадъчните продукти от метаболизма на мазнините. От друга страна аминокиселината повишава притока на кръв към половите органи и така помага за увеличаване на сексуалното желание.


Витамин Е
Някои учен наричат Витамин Е “секс витаминът”. Той е получил този приз, защото подпомага производството на половите хормони. По този начин сексуалното влечение се засилва и любовната игра е още по-гореща.

Само за мъже


Гинко Билоба
Вече много мъже са наясно с ефекта на гинко билоба в спалнята. Първоначално тази билка се е използвала за подобряване на паметта при възрастните хора. Вече има доказателства обаче, че растението успешно се справя с еректилната дисфункция като стимулира притока на кръв към половите органи.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.