×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки и храни за дълъг живот Гените, стресът, храненето, околната среда... комбинацията от всички тези фактори играе ключова роля при стареенето, но е и ключът към дългия и здравословен живот. Все още не може да промените генетичната си предразположеност, но хранителните навици са във вашите ръце. Има някои храни и хранителни добавки, които задължително присъстват на трапезата ви.


Боровинки и малини
Дневната доза от плодове може да предотврати увреждането на ДНК, които често води до рак или деменция. За предпочитане е да приемате пресни боровинки, къпини и малини. В сезоните, когато ги няма вземайте хранителни добавки, които напълно се усвояват от организма. Те са пълни с антиоскиданти, които унищожават свободните радикали.


Цитрусови плодове
Цитрусовите плодове са отличен източник на витамин C. Той е един от най-силните антиоксиданти – предпазва от образуването на тумори и подсилва имунната система. Витамин С е необходим за производството на колаген и е от значение за поддържането на кожата, сухожилията и кръвоносните съдове. Може да приемате витамин С на таблетки, но се препоръчва такъв, който се усвоява бързо от организма и не се изхвърля с урината.

Зелени зеленчуци
Те са богати на полезни вещества, които стимулират ензимите в тялото, отговорни за унищожаването на канцерогени. По този начин консумацията на зелени зеленчуци като броколи и зеле намаляват риска от рак.


Черен шоколад
Флавоноидите в шоколада помагат за по-добрата работа на сърцето и поддържат кръвното налягане в нормални стойности. Немско проучване показва, че хората на възраст 35 – 65 години, които консумират черен шоколад по-рядко получават инфаркт или инсулт.

Грозде
Червеното грозде съдържат ресвератрол, който подобрява работата на сърдечно-съдовата система и намалява риска от болестта на Алцхаймер. Смята се, че редовният прием на екстракт от грозде удължава живота.


Ядки
Богати на незаменимите омега-3 мастни киселини ядките поддържат правилната функция на сърцето. Те са изключително здравословна закуска. Доказано е, че бадемите, които имат по-високо съдържание на флавоноиди, намаляват оксидативния стрес, отговорен за сърдечните проблеми.


Мазни риби
Мазните риби (като сьомгата) са богати на омега-3. Ето защо експертите препоръчват поне веднъж седмично да консумирате тези морски дарове. Омега-3 (която се намира в лененото масло) предотвратява болести на сърцето, както и намалява риска от някои ракови образувания.


Домати
Доматите са едни от малкото храни, които съдържат ликопен - антиоксидант, който пази от сърдечни проблеми и рак. Освен това той увеличи естествената способност на кожата да филтрира вредните лъчи на слънцето. Важно е доматите да се консумират сурови или да се приемат хранителни добавки, в които ликопенът е извлечен по специална технология.


Пълнозърнести храни
Американски изследователи са установили, че хората, които консумират повече пълнозърнести храни живеят по-дълго. Те рядко страдат от висок холестерол, затлъстяване, получават инфаркт или инсулт. Консумацията на тези храни намалява риска от сърдечни проблеми до 56%  при мъжете и до 59% при жените.


Кисело мляко
То е най-добрият източник на калция, но и на пробиотици. Проучвания сочат, че консумацията на кисело мляко рязко намалява опасността от диабет тип 2 и подсилва имунната система. За съжаление напоследък живите бактерии в много видове кисели млека са недостатъчни. Затова се препоръчва приемът на пробиотични добавки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.