×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки при студено време Температурите навън са рекордно ниски и едва ли има човек, който се радва на ледените висулки и заснежените улици. За съжаление синоптиците не предвещават добри новини за следващите седмици. Кои обаче се природните начини, за да се стоплите и почувствате по-добре? Ще ви предложим няколко лесни съвета, които да изпълните у дома.
Хапвайте повече тъмно оранжеви зеленчуци – сладки картофи, тиква, моркови. Те са богати на бета-каротин. Това вещество се грижи за здравата кожа. Епидермисът е изложен на сериозна опасност през зимата. Студът и вятъра изсушават кожата, появяват се напуквания и зачервявания. Със своето антиоксидантно действие бета каротинът предпазва клетките от увреждания като елиминира действието на опасните свободни радикали. Освен това се грижи както за тъканите, така и за лигавиците, които през зимата е изложена на различни вредни въздействия. Включете в менюто си повече лук, ряпа, рукола. Те имат способността да загряват организма отвътре. Не пропускайте и ядките. Маслата им, освен че са много полезни за организма, буквално действат като изолатор на кожата от студа. Забравете за студените напитки от хладилника. Консумирайте ги само, когато са със стайна температура.
Доказано е, че през зимата хората използват повече сол. Заместете я с други подходящи подправки. Добавете в ястията си полезни водорасли като водораслите нори или водорасли хизики. Консумацията им ще помогне на организма по естествен път да отделя повече топлина.
Не забравяйте за черния пипер. Той е препоръчителен в студените зимни дни. Подправката ще ви затопли, а има и антисептични и антиоксидантни свойства.
Кардамонът засилва притока на кръв към отделните части на тялото и по този начин усещането за студ намалява. Освен това в миналото кардамонът се е използвал и като афродизиак. А какъв по-добър начин за справяне със студа от продължителната любовна игра.
Ако ви се налага да ходите продължително в студа и снега, поръсете малко лют червен пипер в обувките си. По този начин краката ви ще са топли и значително ще намалите риска от измръзване.
Канелата се препоръчва при сърдечно-съдови заболявания, но е и идеално средство за затопляне през зимата. Тя разширява кръвоносните съдове и засилва циркулацията на кръвна като по този начин топлината се разпростира по цялото тяло.
Дори и да не харесвате миризмата на чесън, не го пренебрегвайте през зимата. Той е мощен имуностимулатор, който успешно се справя с вирусите и бацилите, които дебнат в студеното време. Освен това също като канелата подобрява кръвообращението.
Подобно действие има и джинджифилът. Ако сте били навън цял ден и сте се намръзнали, вземете си дълга, успокояваща баня с джинджифил. Вътрешният прием е задължителен.
Не на последно място е хрянът. Високото съдържание на витамин С го прави идеално средство срещу настинка. Той има антисептично и антивирусно действие.

Ревита Ви препоръчва

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Канела, 400 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.