×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Биолози направиха важна крачка в създаването на универсална ваксина срещу грип, като откриха антитела, унищожаващи всички щамове на този вирус. Специалистите от Изледователския институт ”Скрипс” в Ла Хоя (САЩ) успяха да изолират три нови антитела. По време на експериментите е било установено, че те са защитили опитни гризачи от всички вируси на грипа, в това число и смъртоносните за човека птичи и свински.

„За създаването на истинска универсална ваксина или терапия е необходимо да се намери метод за защита от вирусите тип А и тип В. В хода на нашето изследване ние получихме неутрализиращи антитела с широк спектър на действие, които са способни да унищожат и двата типа вируси.”, заяви ръководителят на групата вирусолози Айан Уилсън. Първите две антитела CR8033 и CR8071, изпробвани върху гризачите, са ги защитили от вирусите тип В. Третото антитяло CR9114 е унищожило частици и от вирусите тип А. По думите на специалистите това антитяло не позволява на вируса да се съединява със здравите клетки. Според учените голяма роля в отритието е изиграл ... късметът. При тестовете в епруветките CR9114 е показал много ниска ефективност. Но мощният му потенциал бил разкрит напълно, когато започнали опитите с гризачите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.