×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бисфенол А влияе на момичетатаМомичетата, които са били изложени на вредното влияние на бисфенол А преди раждането си и първите месеци след това имат повече поведенчески проблеми, по-тревожни и неспокойни са. Това показва нова изследване на учени от медицинския университет в Синсинати (Охайо, САЩ). Според учените майките, които са имали контакт с повече продукти с бисфенол А, излагат на риск детето си. Учените тествали кръвта и урината на над 240 бременни. При всички от тях били открити следи от опасния химикал. По-късно децата също били подложени на изследвания през 12 месеца в продължение на няколко години. Оказало се, че момичетата, които са депресирани, по-неспокойни и тревожни имат по-голямо количество от бисфенол А.
Бисфенол А е химическо съединение, което обикновено се използва в комбинация с други химикали при производството на пластмаси. Дълги години се употребява за направата на  поликарбонат – прозрачна твърда пластмаса, която намира приложение  в производството на съдове за храни, бутилки за напитки, бебешки шишета, домашна посуда, както и съдове за съхранение. „Трудно е все още да се посочи пряката причина защо бисфенол А води до емоционални и поведенчески проблеми. Необходими са още изследвания, за да се посочат конкретни причини. Въпреки това съветваме бъдещите майки да се опитат да ограничат досега си с този химикал. Това означава да консумират по-малко пакетирани, обработени и консервирани храни, както и да избягват честия досег с пластмасови изделия”, казва един от ръководителите на проучването д-р Джо Браун.
Химикалът е забранен за производство на бебешки шишета в Канада и в Европейския съюз вече почти година.

Коментари (2)

    • Magi
    • 2012-03-05 12:30:31
    От кога е тази информация? Никъде не пише дата!
    • Ревита
    • 2012-03-05 12:33:03
    Здравейте, Статията е качена на 27.10.2011. По принцип слагаме дати само на новините, но не и на статиите. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.