×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Вече е доказано! Жените са силният полЖените са по-издръжливи на болка и по-лесно се справят с физическите и емоционални страдания. Това са доказали учени от Калифорния (САЩ). Дамите по-бързо и безпроблемно приемат стоически почти физически неразположения.
Изследователите са анализирали медицинските досиета от повече от 11 000 мъже и жени. Разгледани били 47 заболявания и болезнени състояния. Оказало се, че дамите издържат на страдание много повече от мъжете. По време на тестовете доброволците трябвало да оценят болката си от 0 (без болка) до 10 (най-лошата възможно болка). Разликите при двата пола били значителни. Жените почти не се оплаквали при скелетно-мускулни проблеми като болки в кръста или остеоартрит. При остър синузит, болки в шията или корема дамите дори не споменавали за проблемите. „Много е трудно до обясним защо жените са по-издръжливи. Въпреки това може да кажем, че що се отнася до болката дамите са силният пол”, казва ръководителят на проучването проф. Атул Буте.

Ревита Ви препоръчва

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Ревита Ви препоръчва при главоболие

Гинко, 460 mg

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Глог (плод), 510 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Мента (лист), 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.