×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Виното води до мигренаВиното е истински елексир на боговете. Добре охладено или със стайна температура то може да се комбинира с почти всички ястия. Ако сте предразположени към мигрена обаче, е по-добре да забравите за тази напитка. Бразилски учени откриха, че виното може да причини мигрена. По-опасно се оказва червеното вино „Смятаме, че всичко се дължи на количеството танин в напитката. Колкото повече танин има, толкова по-голяма е опасността от силно главоболие”, казва д-р Абуч Кримчонтовски, главен изследовател от Медицинския център към държавната неврологична болница в Рио Де Женейро (Бразилия).
Таниновата киселина е съединение, което се съдържа в много растения като роза, розмарин, горска ягода, коприва, лайка, дъбови кори, грозде и още много други. Тя е характерна съставка и на чаените листа. Таниновата киселина е много важна за червеното вино. Това вещество може да се намери и в семките и ципата на гроздовите зърна. Те придават на виното приятна стипчивост.
Изследователите направили експеримент с 4 вида вина с различно съдържание на танин. 40 пациенти, оплакващи се от мигрена, трябвало в продължение на 2 седмици да опитват от алкохолната напитка. Оказало се, че доброволците, които пият вино с най-голямо съдържание на танин по-често страдат от мигрена. Близо 90% от пациентите съобщили за силно главоболие след като пили вино с много танин. „Без съмнение ще продължим проучванията, за да намерим ясна връзка между мигрената и червеното вино. Дотогава съветвам пациентите, податливи на главоболие, да ограничат консумацията на този вид алкохол”, предупреждава лекарят.

Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (кора), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод) 510 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.