×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Канадски учени от Университета в Йорк са установили, че производното на  витамин А – ретиноевата киселина прави клетките на рака на простата по-възприемчиви към лечение. Понастоещем те провеждат ново изследване, което трябва да покаже как точно произтича процесът на промяна на раковите клетки, за да се набележат още по-ефикасни методи в борбата с тази болест.

На този етап учените са доказали, че ако концентрацията на витамин А в организма е по-ниска, то раковите клетки имат по-големи шансове да оцелеят и започват да се делят отново. И напротив – високата концентрация на витамин А ги прави беззащитни под въздействието на химиотерапията. Поради тази причина експертите препоръчват да се употребяват продукти с високо съдържание на витамин А: черен дроб, кашкавал, масло, яйца, тлъста риба, прясно и кисело мляко и др. Учените освен това припомнят и цялостната полза от витамин А за организма:  Той е антиинфекциозен витамин, тъй като подпомага дейността на имунната система, на зрението и на клетъчния растеж, има значение за поддържане на репродуктивните процеси при мъжете и жените, спомага за нормалния костен метаболизъм.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.