×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени от Института „Линус Полинг” при Университета на щата Орегон доказаха, че витамин B3 (никотинамид) е по-ефикасен в борбата с повечето устойчиви на лекарства инфекции. Резултатите от тестовете са показали, че приемът на големи количества В3 повишава ефективността на работата на неутрофилите – белите кръвни телца. Пределни дози от витамин В3 за кратко време могат да активизират работата на имунитета до равнище, при което не може да оцелее нито една инфекция. В своето изследване учените са успяли да повишат активността на имунната система 1000 пъти, благодарение на което левкоцитите са успяли да подтиснат развитието дори на такива смъртоносни патогени като златистия стафилокок.

„Това откритие може да ни даде нов способ на лечение на стафилококовата инфекция, която, при определение ситуации, може да има летален изход. Ние задействаме силата на вродената имунна система и я стимулираме така, че да осигурим мощен и естествен имунен отговор, на който не могат да устоят даже устойчивите към антибиотици и лекарствени средства. Ние бяхме шокирани от това колко рязко може да бъде засилена имунната система чрез естествени методи.”, споделя един от авторите на изследването проф. Адриан Хомбард.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.