×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин Е подпомага лечението на АлцхаймерНово проучване показва, че ежедневният прием на по-висока доза витамин Е може да забави появата или дори да предотврати болестите на паметта.

Според изследването, публикувано още на 31 декември в списание American Medical Association, витамин Е значително забавя скоростта на развитие на Алцхаймер. Експертите обаче припомнят, че витамин Е не въздейства на  причините, които водят до развитието на болестта.

В мащабното изследване са участвали повече от 600 пациенти с лека до умерена форма на Алцхаймер. Всички те били разделени на четири групи, всяка от които била третирана с различна доза витамин Е.

Едната група трябвало да приема 2000 IU витамин Е дневно, което е относително голяма доза. За сравнение, повечето мултивитаминни комплекси са източник на около 100 IU.

Останалите групи пациенти били подложени на лечение с мемантин (медикамент, който се използва за лечение на Алцхаймер), комбинация от витамин Е и мемантин, както и само с плацебо.

Резултатите показали, че при хората, които приемали само витамин Е, прогресията на заболяването се забавила с цели 6 месеца! А това забавяне може да означава много за пациентите, категорични са учените!

Наред с това, специалистите установили, че приемалите витамин Е се справяли много по-добре с ежедневните си дейности, за разлика от пациентите от другите групи.

Оказало се, че за разлика от други медикаменти, витамин Е наистина действа срещу болестта. Освен това, приеман самостоятелно той има много по-голям ефект, отколкото в комбинация с други средства.

Терапията с витамин Е е безопасна и не носи риск нежелани странични реакции. Хората трябва да имат предвид обаче, че приеман в по-високи дози, витамин Е може да окаже влияние върху други лекарства, които приемат, особено пък лекарствата срещу висок холестерол, предупреждават специалистите.

Все още не е съвсем ясно как точно мастно-разтворимия витамин-антиоксидант действа срещу влошаването на умствената дейност.

Това е много важно откритие за медицината като цяло, убедени са авторите на изследването. Те искат да повторят експеримента и тяхното откритие да достигне до хората, за да се стартират кампании за превантивни мерки срещу коварното заболяване.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.